Systemy i standardy bezpieczeństwa żywności

Zapraszamy Państwa do uczestnictwa w szkoleniach otwartych z zakresu systemów i standardów bezpieczeństwa żywności.
Każdy z przedstawionych poniżej tematów, może być przeprowadzony na zasadzie szkolenia zamkniętego - u Klienta.
Szkolenia organizowane przez INGE, to nie tylko możliwość zdobycia specjalistycznej wiedzy branżowej z zakresu systemów i standardów bezpieczeństwa żywności ale również możliwość wymiany doświadczeń pracowników i właścicieli zakładów produkcji spożywczej z terenu całej Polski, a co najważniejsze wraz z naszymi trenerami przedyskutujecie i rozwiążecie Państwo problemy i wątpliwości jakie pojawiają się w codziennej pracy działów jakości. Trenerzy INGE zawsze znajdą czas na dyskusję z uczestnikami szkoleń - dlatego też staramy się aby grupy szkoleniowe nie przekraczały ilości 15 osób. Umożliwia to również lepszą obserwację każdego uczestnika szkolenia i bieżące pozyskiwanie informacji odnośnie percepcji i zrozumienia przekazywanych treści.

Przeszkoliliśmy już ponad 4 500 pracowników sektora spożywczego!

Zapraszamy do udziału w niżej wymienionym SZKOLENIU OTWARTYM, które poświęcamy nowym wydaniom standardów IFS i BRC:

Terminy szkoleń:

  • Wrocław, 29-30 września 2015 roku
  • Warszawa, 05-06 października 2015 roku

 

ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ DO ZAPOZNANIA SIĘ Z NASZĄ OFERTĄ SZKOLEŃ, KTÓRE REALIZUJEMY U KLIENTA - W FORMIE ZAMKNIĘTEJ: